fbpx

Om smag lokalt

Hvad er Smag Lokalt-Madfestival?

Madfestivalen tager udgangspunkt i de mange lækre egnsunikke produkter, som findes i vores lokalområde – i foråret og i efteråret sætter vi fokus på de mange lokale producenter.

Målet med Smag Lokalt-madfestivalen er at synliggøre fødevareproducenterne og deres produkter, og dermed fremme den lokale stolthed af disse samt at fremhæve de rigtig mange gode spisesteder i vores område.

Til madfestivalen tilbyder de deltagende lokale spisesteder menuer, som er tilberedt med minimum fem lokale råvarer. Menuerne har faste priser. Således tilbyder spisestederne en menu med to retter til 295 kr. eller en menu med seks retter til 595 kr. Derudover kan man ofte tilkøbe vinmenuer, velkomstdrink eller flere retter.

Spisestederne tilbyder muligheden for at smage de mange forskellige og kreative fortolkninger af egnsunikke produkter – i hele Destination Sjælland venter store madoplevelser. Her får I vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser fra hele Sjællands spisekammer.

Maden laves fra bunden – og det kan smages. De lokale druer og dråber flyder på flere spisesteder og bliver prikken over i’et, når I forsyner jer i områdets mange gårdbutikker eller sætter tænderne i herlighederne fra Destination Sjælland.

Kontakt
Destination Sjælland
Telefon: 7025 2206
Mail: info@desj.dk

DK - Destination Sjælland - black

Deltagende spisesteder

På en bund af lokale råvarer skaber spisestedernes kokke de smagfulde retter og den ærlige mad, der i årtier har kendetegnet Destination Sjælland.